follow Catalog firme » Casa decoratiuni » Usi » Judetul BIHOR
  home     Usi   Judetul BIHOR

Usi Bihor

Obtineti cel mai bun pret pentru usi completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
usi sectionale, usi industriale sectionale, usi culisante din sticla, usi garaj rezidentiale, usi garaj sectionale, usi industriale bihor, usi garaj bihor, usi de interior oradea, usi industriale oradea, usi de garaj oradea, usi de interior, usi industriale, usi de garaj (Oradea, BIHOR)
0259 *** ***Click aici!
usi garaj oradea, usi de garaj, usi oradea, usi de exterior, usi industriale, usi pentru hoteluri, usi pentru pensiuni, usi inchidere cu cartela, usi italia, usi pentru casa, usi de apartament, usi culisante, usi glisante, usi pline, usi de sticla, usi de lemn, usi de intrare, usi de interior, usi de interior oradea, usi de intrare oradea (Oradea, BIHOR)
0755 *** ***Click aici!
usi sectionale, usi de garaj basculante, usi garaj cu deschidere laterala, usi de garaj sectionale, usi garaj cu deschidere verticala, usi de garaj normstahl, usi de garaj, usi basculante, usi de garaj industriale, usi industriale, usi exterioare (Oradea, BIHOR)
Compania normstahl, membra a grupului cardo, si-a lansat afacerea in romania incepand cu anul 2008. normstahl este unul din principalii jucatori pe piata usilor de garaj din europa. produsele cu care ne adresam pietei din romania sunt usile de garaj pentru segmentul rezidential si industrial. din gama noastra de produse fac parte: usi de garaj sectionale cu deschidere verticala, usi de garaj sectionale..
0726 *** ***Click aici!
usi pvc, usi pvc bihor, usi de garaj, usi de garaj (TINAUD, BIHOR)
Firma noastra va pune la dispozitie diferite materiale pentru amanajari interioare, cum ar fi ferestre de cea mai buna calitate, usi de interior.executam la comanda balustrade din inox, cosuri de fum din inox. va asteptam in magazinele noastre. PRIN PLANURILE NOASTRE DE VIITOR INCERCAM O EXTINDERE A GAMEI DE PRODUSE CONFECTONATE DIN INOX IN FUNCTIE DE CEREREA PIETEI DE PROFIL SI DEZVOLTAREA PRODUSELOR..
0745 *** ***Click aici!
usi sobe, usi seminee, usi cuptoare (Oradea, BIHOR)
Sc brideda srl este o firma infiintata in anul 2012 care are capital social privat si comercializeaza : usa de semineu,usa de soba, usa de cuptor, accesorii semineu, robinet, cismea de curte, pompa manuala, chiuvete, sobe & seminee. caldura si lumina in casa ta !..
0743 *** ***Click aici!
usi frigorifice, usi frigorifice (Oradea, BIHOR)
Membru grupului mont-org ungaria. experienta de 15 in constructii. Referintele noastre sunt in mod special constructii pentru industria alimentara si agricola. Cu proprie fabrica de structuri din otel si echipa de montaj realizam investitii la cele mai inalte standarde europene...
0359 *** ***Click aici!
usi industriale, usi de garaj (Oradea, BIHOR)
Societatea cu o experienta in domeniu de 16 ani, producem usi de garaj usi industriale cu izolatie termica de diferite dimensiuni. dimensiunie usilor de garaj rezidentiale "prokonfort" variaza de la 2000 - 5000 mm lungime si 1800 - 3000mm inaltime, iar la cele industriale latimea maxima este de 8000mm, inaltimea maxima 6710mm. pentru proiecte mai mari, va rugam sa ne contactati. de asemenea..
0359 *** ***Click aici!
usi de garaj (Oradea, BIHOR)
Firma safe in home kft din ungaria (reprezentant oficial al telcoma italia), venind în întampinarea solicitărilor din romania, a infiinţat la oradea s.c. safe home srl, având ca domeniu de activitate distribuirea automatizărilor pt.porţi şi uşi de garaj . În cei peste zece ani de activitate , safe in home a dobândit încrederea partenerilor săi prin promovarea produselor de o calitate..
0723 *** ***Click aici!
usi automate ascensoare (Oradea, BIHOR)
Ne ocupam cu intretinerea, modernizarea, autorizarea si montarea ascensoarelor de orice tip. Prestam servicii la blocuri, hoteluri, cladiri de birouri, case si suntem renumiti prin calitatea serviciilor oferite la cele mai bune preturi. Suntem specializati pe instalatii de ascensoare de tip vechi (provenienta I.F.M.A.) si instalatii noi cu panouri electronice. Lucram in mare parte cu echipamente de provenienta Italia, cum ar fi: panouri..
0259 *** ***Click aici!
usi intrare (ORADEA, BIHOR)
Putem realiza aproape orice model din fier forjat, iar prin lucrarile executate am atins o gama foarte variata : garduri, porti, usi intrare, balustrade pentru scari si balcoane, grilaje pentru ferestre, feronerii, obiecte de decoratiuni interioare, mobilier din fier forjat eventual încombinatie cu geam (clar, matuit, pictat), lemn natur sau cu piele naturala...
0259 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie